Berg Scoutkår

Välkommen till Berg Scoutkår!

Kåren bedriver aktiv scoutverksamhet för Spårare (8-9 år), Upptäckare (10-12 år) och Äventyrare (13-15 år). Men vi har även några Utmanare (15-18 år) och Rover (19-25) som dyker upp på ett och annat evenemang eller som ledare i våra grupper.

Scoutstugan

Kåren äger en liten stuga i skogen. Här håller vi till med utomhusaktiviteter hela året. Under de senaste åren har våra stugvärdar renoverat och gjort fint i stora och lilla rummet plus hallen. Projektet att bygga ett nytt förråd med hjälp av en gåva från nedlagda lokalföreningen Förgätmigej är klart och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Spårare (8-9 år) har möten udda veckor kl. 18:15-19:45. Ledare är Susanne Schlecker, Ingmar Karlsson och Oscar Lindqvist.

Upptäckarna (10-11 år) har möten jämna veckor 18:30-20:00. Ledare är Jakob Thomasson och Margareta ”Meta” Johansson.

Äventyrarna (12-14 år) har möten samma tid som upptäckarna, jämna veckor 18:30-20:00. Ledaren där är Jennifer Ivarsson.

grafik kotte

Medlemsavgift

Medlemsavgift för 2018 är 300:-/person (max 700:-/familj) och betalas till Bergs Scoutkårs BG: 5027-3291

grafik pinne