Fyriskåren

Välkommen till Fyriskåren!

IMG_2097%20-%20Kopia

Äventyrarscout

Vi har verksamhet för dig som är mellan 13 och 15 år. Vi har möten på måndagar kl. 18.00-19.30 i vår scoutlokal Rosenlund, Vårdsätravägen 4 i Uppsala. Välkommen!Bildresultat för äventyrarscout symbol

Ledare

• Björn Rosén
  • Anders Jarstad
  • Christian Söderlind
  • Emma Nilsson
  • Martin Kalling

Rosenlund

Fyriskåren bedriver sin dagliga verksamhet i Rosenlund, som vi hyr av IOGT-NTO:s lokalförening Svea.

Adressen till Rosenlund är Vårdsätravägen 4.

Om du har en gps så är kordinaterna 59° 29′ 48”N, 17° 38′ 21”Ö. Kåren äger också en stuga i Vedyxa strax utanför Uppsala.

karta

Om kåren

Fyriskåren är Nykterhetsrörelsens scoutförbunds kår i Uppsala. Fyriskåren grundades 1970 vid sammanslagningen av dåvarande IOGT:s scoutförbund med NTO:s scoutförbund.

Vi bedriver scoutverksamhet för 13-15-åringar varje måndag under terminerna. Ibland åker vi ut på hajk med övernattning antingen utomhus eller inomhus. Vi seglar också med vår båt Skrajsan. På sommaren brukar vi åka på läger och träffa andra scouter.

Vill du bli medlem eller få reda på mer om vad vi gör? Kontakta gärna någon av våra ledare. Välkommen till oss!

Kårstyrelsen

Björn Rosén
bjorn.ejvind.rosen@gmail.com

Sekreterare
Birgitta Rosén

Kassör
Anders Jarstad

Ledamot
Martin Kalling

Ledamot
Emma Nilsson

IMG_9441-förminskad

Bli medlem

Du som är nyfiken på vad scouting är får gärna besöka ett av våra scoutmöten! I nuläget har vi verksamhet för dig som är mellan 12 och 15 år. Vi har möten på måndagar kl. 18.00-19.30 i vår scoutlokal Rosenlund, Vårdsätravägen 4 i Uppsala.

Du är varmt välkommen att kontakta Fyriskåren om du vill bli scout, scoutledare eller hjälpa till i verksamheten på något annat sätt!

Björn Rosén
bjorn.ejvind.rosen@gmail.com

Fyriskåren

Inga kalenderposter hittades.

Nyårsbal 2017-2018

Scout Camp Ransberg

Nyårsbal 2017-2018

Idékursen 2018

Kungshol kurs- och lägergård

Idékursen 2018

Scoutgalan

Åby

Scoutgalan

Leda avdelning – NSF profil

Kurshelg 1: Billingens stugby, Skövde. Kurshelg 2: Scoutgården, Stora Levene

Leda avdelning – NSF profil

Scouternas utbildardagar

Scouternas utbildardagar

Scout Shop

Alltid eko & reko i shopen

Hos oss hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat! Vi jobbar eko och reko och överskottet på allting du handlar går tillbaka till scoutrörelsen. Hitta våra profilprodukter här!