Linköping Scoutkår

Välkommen till Linköping Scoutkår!

NSF Scoutkår Linköping är en scoutkår som tillhör Nykterhetsrörelsens Scoutförbund. Vi tillhör en ungdomsorganisation som erbjuder barn och ungdomar drogfria aktiviteter.

Vårt mål är att du som medlem ska ha möjligheten att utvecklas till en självständig och ansvarstagande individ, som väljer att avstå från alkohol och andra droger och vara en schysst kompis och medmänniska.

Här i Linköping har vi vår verksamhet i Ekholmen. För närvarande bedriver vi verksamheten i Kentys lokaler.

Vår verksamhet är för barn från 8 år och uppåt. När du blir äldre har du möjligheter att fortsätta som ledare.  Vi är indelade enligt följande grupper:

Spårare 8-9 år. Upptäckare 10-12 år. Äventyrare 13-15 år. Utmanare 15-18 år. Rover 19-25 år.

Linköping Scoutkår

Inga nyheter hittades.