Skövde-Skultorp Scoutkår

Välkommen till oss!

Vi har möten på onsdagar, kl. 17.00-18.00 för åldrarna 6-7 år,

(terminsprogrammet hittar du här -öppnas i ny flik)

kl. 18.15-19.30 för åldrarna 8 år och uppåt

(terminsprogrammet hittar du här -öppnas i ny flik).

Från och med onsdagen den 26 september till den 17 oktober har vi scoutmöten i Simsjön, Herrekvarnsviken enligt tiderna ovan.

Med start från onsdag den 24 oktober befinner vi oss vid scoutstugan i Skultorp under våra scoutmöten. Under höstlovet v44, 31 oktober  är det inget scoutmöte.

Räddningstjänsten på besök
Släcka brand
Ceremoni - tävlingsdags
Ekehagens forntidsby
Lyktor på sjön
Fortbyggarhajk i Simsjön
2:a våningen på plats
Nu saknas bara taket
Stolta scouter

Våra stugor

Simsjöstugan

Vi är vid stugan i Simsjön, Herrekvarnsviken, från sen vår till tidig höst.

Stugan i Skultorp

Scoutstugan finns på Kvarnvägen 5 i Skultorp. Nedanför återvinningscentralen. Här har vi verksamhet under sen höst och tidig vår.

Bli medlem!

Om du vill bli medlem är du välkommen att prova på vår verksamhet genom att komma till våra scoutmöten eller kontakta Andrea Manleitner, se kontaktinformation nedan.

Vill du som vuxen vara med i vår verksamhet?

Då kan vi erbjuda dig: delaktighet i scoutverksamhet för barn och unga, scoutledarutbildningar, friluftsliv och nykter verksamhet.

Vi behöver: Extra personella resurser/ledare under våra ordinarie scoutmöten i veckorna samt hjälp vid olika aktiviteter utöver ordinarie scoutmöten.

Är du intresserad är du är välkommen att höra av dig till Skövde-Skultorps scoutkår, se kontaktinfo nedan!

Medlemsavgift

Är du ny scout är medlemsavgiften 100 kr den första terminen, du som är 6-7 år får även en kårmössa, är du 8 år eller äldre ingår en scout t-shirt i avgiften den första terminen.

Du är välkommen att prova på och vara med ett par scoutmöten innan du betalar in medlemsavgiften.

I fortsättningen kostar det 25o kr/år.

Mer information om storlekar på t-shirtar hittar du här. (Vuxenstorlekar finns här – rak version, insvängd version). Ange namn och önskad storlek på t-shirten när du betalar medlemsavgiften.

Medlemsavgiften betalas in på PG: 329546-6, Skövde-Skultorp, ange scoutens namn.

kortarmad-t-shirt_barnstorlek

Kåren har en sida på Facebook, där du kan följa kårens verksamhet.

Andrea Manleitner
skovdeskultorp.scout.nsf@gmail.com

Kårmössa

Vill du ha en kårmössa för 50kr? Prata med någon av oss ledare så att du får rätt storlek. Pengarna kan betalas in på PG 329546-6, Skövde-Skultorp, ange ”mössa” och scoutens namn.

Kårmössa

Skövde-Skultorp Scoutkår