Uppsala-Fyris Scoutkår

Välkommen till Uppsala-Fyris Scoutkår!

IMG_2097%20-%20Kopia

Upptäckarscout

upptackarscoutVi har verksamhet för dig som är mellan 11 och 13 år. Vi har möten på måndagar kl. 18.00-19.30 i vår scoutlokal Rosenlund, Vårdsätravägen 4 i Uppsala. Välkommen!

Ledare

• Björn Rosén
  • Anders Jarstad
  • Christian Söderlind
  • Emma Nilsson
  • Martin Kalling

Rosenlund

Fyriskåren bedriver sin dagliga verksamhet i Rosenlund, som vi hyr av IOGT-NTO:s lokalförening Svea.

Adressen till Rosenlund är Vårdsätravägen 4.

Om du har en gps så är kordinaterna 59° 29′ 48”N, 17° 38′ 21”Ö. kåren äger också en stuga i Vedyxa strax utanför Uppsala.

karta

Om kåren

Fyriskåren är Nykterhetsrörelsens scoutförbunds kår i Uppsala. Fyriskåren grundades 1970 vid sammanslagningen av dåvarande IOGT:s scoutförbund med NTO:s scoutförbund.

Vi bedriver scoutverksamhet för 11-13-åringar varje måndag under terminerna. Ibland åker vi ut på hajk med övernattning antingen utomhus eller inomhus. Vi seglar också med vår båt Skrajsan. På sommaren brukar vi åka på läger och träffa andra scouter.

Vill du bli medlem eller få reda på mer om vad vi gör? Kontakta gärna någon av våra ledare. Välkommen till oss!

Kårstyrelsen

Björn Rosén
bjorn.ejvind.rosen@gmail.com

Sekreterare
Jan Lindblad

Kassör
Anders Jarstad

Ledamot
Birgitta Rosén

Ledamot
Emma Nilsson

IMG_9441-förminskad

Bli medlem

Du som är nyfiken på vad scouting är får gärna besöka ett av våra scoutmöten! I nuläget har vi verksamhet för dig som är mellan 11 och 13 år. Vi har möten på måndagar kl. 18.00-19.30 i vår scoutlokal Rosenlund, Vårdsätravägen 4 i Uppsala.

Du är varmt välkommen att kontakta Fyriskåren om du vill bli scout, scoutledare eller hjälpa till i verksamheten på något annat sätt!

Björn Rosén
bjorn.ejvind.rosen@gmail.com

Uppsala-Fyris Scoutkår

Inga nyheter hittades.

Inga kalenderposter hittades.

Välkomsthajken 2017

Scoutcamp Ransberg

Välkomsthajken 2017

1900

Rixhajk 2017

Rixhajk 2017

Arbetshelg på Kungshol

Kungshols Kurs- och lägergård

Arbetshelg på Kungshol

Doživljaj – resa till Bosnien-Hercegovina

Bosnien-Hercegovina

Doživljaj – resa till Bosnien-Hercegovina

Kurshelg

Kurshelg

Scout Shop

Alltid eko & reko i shopen

Hos oss hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat! Vi jobbar eko och reko och överskottet på allting du handlar går tillbaka till scoutrörelsen. Hitta våra profilprodukter här!