Anläggningscheckar

Efter beslut på förbundsmötet i Växjö 2009 arbetade stiftelserna, UScK och förbundsstyrelsen fram en anläggningscheck. Checksystemet, som började användas 2010, gör det möjligt för kåren att förlägga kår- eller andra arrangemang till ett reducerat pris på NSF:s tre anläggningar.

Storleken på checken varierar beroende på kårens medlemsantal. Till grundpotten på 5000kr läggs 100kr/medlem i kåren som rapporterats per 31/12 året innan. Denna summa delas i tre lika delar och blir således tre checkar att använda på en eller flera anläggningar.

Om man inte utnyttjar en check så förfaller den vid årsskiftet. Din kårs checkar kan rekvireras från kansliet, info@nsf.scout.se, löpande under året. Checkar för nytt år kan rekvireras så snart kåren rapporterat sitt medlemsantal. Mailar ni och beställer era checkar under sommaren skickas de ut i augusti när kansliet öppnar efter sommaren.

Du bokar anläggningen och betalar fakturan som vanligt. Därefter begär du ersättning från förbundet med hjälp av kårens checkar.