Birk

Birk är Nykterhetsrörelsens Scoutförbunds dokumenthanteringssystem och arbetsyta. Här samlar personal, kommittéer och arbetsgrupper sina gemensamma dokument under projektplatser.

Till birk

Inloggning

För att komma åt dokumenten i Birk krävs att du loggar in med ditt sobernetkonto. Alla medlemmar i NSF som har en sobernetadress kan logga in och se vissa dokument. Skaffa ett sobernetkonto här!

Är du medlem i en kommitté eller arbetsgrupp har du förmodligen mer behörighet och kan se fler arbetsytor/projektplatser samt fler dokument.

Projektplats

Ska ni starta upp ett projekt eller arrangemang och vill ha en projektplats med säker backup, versionshantering av dokument och möjlighet till uppgiftslista för ansvarsfördelning för gruppens medlemmar? Hör av dig till kommunikatör Caroline Spångberg så löser vi det!