Nykterheten i praktiken

Introduktion till förbundsrådet 2013

Här hittar du en 17 minuter lång film med introduktionen till Förbundsrådet – Nykterheten i praktiken samt några röster från medlemmar som berättar om sina funderingar under rådet.

Podcast

Var du inte på Förbundsrådet och tycker att det är svårt att hinna uppdatera dig om vad som hände? Lugn. Sätt i hörlurarna samtidigt som du till exempel städar eller går på promenad och lyssna på vår nya Förbundsråds-podcast.

Du kan ladda ner podden i MP3-format här.

Fortsätt diskussionerna i kåren

Lyssna på podden och diskutera sedan gärna i kåren:

• Ska stödledare vara nyktra?
  • Är nykterist ett bra ord?
  • Hur förhåller vi oss till nykterhetslöftet och ceremonier?
  • Övrigt ni kommer att tänka på

Rapporterna
Under förbundsrådet användes mötesformen Open Space där deltagarna själva fick skriva upp vilka ämnen som kändes viktiga och de ville diskutera. Efter varje pass skrevs en rapport som sattes upp och fanns att läsa under förbundsrådet. Nu finns alla rapporter tillgängliga att ladda ner från hemsidan.

Du hittar rapporterna här.