Klartänkt

Äntligen är NSF:s nya programmaterial Klartänkt klart! Klartänkt riktar sig till dig som är intresserad av att reflektera kring alkohol och andra droger samt tobak. Genom att bli medvetna om våra val i livet och fundera på varför vi väljer och väljer bort något, ökar våra förutsättningar för att vi ska kunna ta välgrundade beslut.

Klartänkt baseras på lekfulla övningar som får deltagarna att vrida och vända på hur och varför. Övningarna ger utrymme att hitta egna svar och få förutsättningar för att ta ett nyktert ställningstagande.

Här kan du köpa Klartänkt till din kår eller förening.

Vill du hellre bläddra igenom materialet digitalt kan du göra det här eller ladda ner det som PDF här.

Har du frågor eller funderingar om materialet hör gärna av dig till Niklas von Braun.