Jubileumspatrull

Gå med i jubileumspatrullen!

2020 firar Nykterhetsrörelsens Scoutförbund 50 år!

Ett jubileumsår kräver såklart att vi firar med pompa och ståt. Därför letar vi nu efter personer som vill vara en del av den planeringen.

Vad ska vi göra? Hur ska vi fira? Ska vi ta fram jubileumsprofilprodukter? Ska vi arrangera ett nationellt arrangemang i månaden? Möjligheterna är just nu oändliga och vi behöver hjälp att hitta vår väg.

Skicka ett mail till towe.bengtsson@nsf.scout.se om du är intresserad av att vara med i jubileumspatrullen eller bara vill komma med glada tillrop!