Medlemsavgifter

2018 års medlemsavgifter kommer att faktureras första kvartalet 2019. Varje kår erhåller en faktura på avgifterna baserad på det antal medlemmar som rapporterats in per 31 december 2018. Avgiften ligger på 120 kronor per medlem, medlemsavgiften fastställdes av förbundsmötet 2017. Har kåren medlemmar som betalar sitt huvudmedlemskap till IOGT-NTO eller UNF är dessa avgiftsbefriade hos NSF (och vice versa). I eBas lägger ni in, under respektive medlem, var hen har sitt huvudmedlemskap.