REA på NSF-prylar

Nu har vi dragit igång en stoooor rea på NSF-prylar med superlåga priser! Hjälp oss att tömma lagret! Priserna som står i Scoutshopen är priset innan avdragen NSF-rabatt (40%), rabatten dras av i kassan med koden NSFintern.

Prisexempel: (kan diffa på några ören pga. rabatten dras av procentuellt från det utskrivna priset)

• Softshellväst 50kr
  • Funktionströja 30 kr
  • Mössa 30kr
  • T-shirt 10 kr
  • Handvärmare 5 kr
  • Resetandborste 5 kr

Har ni tänkt att kompisrekrytera?
Bunkra upp med kompis-material nu!

• Kompiskåsa 5 kr
  • Kompismärken 5-pack 5 kr
  • Tygpåse 20 kr
  • Schablon 5 kr

Efter årsskiftet kommer vi inte längre sälja våra profilprodukter via Scoutshopen, gäller dock ej halsduk och förbundsmärke då dessa ingår i scoutdräkten och kommer även framöver finnas att köpa hos Scoutshopen. Sista försäljningsdag är den 20 december, men vill du ha grejerna till jul så behöver du beställa dessa tidigare.

Har du frågor, funderingar eller idéer kring NSF:s profilprodukter framöver så är du välkommen att höra av dig till kommunikatör Caroline Spångberg, caroline.spangberg@nsf.scout.se.