Äventyrarscout 13-15 år

Här är det du och dina scoutkompisar som tar kontroll över äventyret.

Äventyrarscout

Här är det du och dina scoutkompisar som tar kontroll över äventyret. En lugn kajakhajk i skärgården eller mjölksyretriggande bergsklättring. Mys runt lägerelden eller deltagare på ett läger i ett annat land. Allt är möjligt!

”Det är roligt att vara ett kompisgäng som får klara sig på egen hand utan för mycket inblandning av vuxna samtidigt som vi vet att ledarna finns där, om vi behöver dem.”

Bläddra i Äventyrarnas handbok här!

Tillsammans i din patrull, den lilla gruppen av scouter, planerar och genomför ni aktiviteter och verksamhet som passar just er. Alla i patrullen är lika viktiga och genom samarbete kan ni göra nästan vad som helst. Här finns chansen att uppleva äventyr – på riktigt.

Genom att prova på själv, lära genom att göra så får du hela tiden lära dig nya saker. Efter äventyr och utmaningar tar vi oss tid att fundera kring vad vi varit med om och lärt oss så att det nästa gång kan bli ännu bättre.

Som äventyrarscout får du vara med om häftiga äventyr och träffar roliga kompisar som tycker om att vara med där det händer. Kompisar från hela Sverige och världen som gillar dig för den du är. I scouterna får du vara precis som du är, alla är välkomna.

Visst låter det kul? Hitta din närmaste scoutkår här!

Ting 2017

Östersund

Ting 2017

Scoutledningsträff

Lund. Själva träffen kommer äga rum på Scandic Star Lund.

Scoutledningsträff

Vårfest

Scoutcamp Ranberg

Vårfest

Inspirationsarrangemang

Göransborg scoutgård, Karlarp (Utanför Höör)

Inspirationsarrangemang

Warghajk 2017

Vedungsfjället, norra Dalarna

Warghajk 2017

Scout Shop

Alltid eko & reko i shopen

Hos oss hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat! Vi jobbar eko och reko och överskottet på allting du handlar går tillbaka till scoutrörelsen. Hitta våra profilprodukter här!