Roverscout 19-25 år

Här kan du förverkliga drömmar och göra skillnad på riktigt.

Roverscout

Som Roverscout i Nykterhetsrörelsens Scoutförbund är du med och förändrar världen. Här kan du förverkliga dina drömmar och göra skillnad på riktigt.

”Jag är med och påverkar min omvärld och genom scouterna känner jag att jag hittat en trygghet i vem jag är och vad jag står för.”

Bläddra i Roverscouternas bok Vägvis här!

Många roverscouter väljer att vara scoutledare, men det finns något mer för dig som är i roverscoutåldern. Anta utmaningen med ett roverprojekt! I Roverprojektet får du möjlighet att engagera dig och driva ett projekt som du kanske aldrig annars skulle göra. Det är du och ditt roverscoutlag som bestämmer vad ni ska göra, det är ni som tillsammans bestämmer vad scouting är för er.

Kanske är det att göra en volontärinsats på andra sidan jorden eller förbättra det lilla samhället där du bor? Oavsett hur stort eller litet projektet är finns det via scouterna möjlighet att nätverka, träffa nya vänner från jordens alla hörn och utbyta erfarenheter. Samtidigt bidrar du och ditt projekt till att stärka scouting som världens största fredsrörelse. Hos oss kan du förverkliga drömmar och göra skillnad på riktigt.

Alkoholpolitisk helg

Godtemplargården, Skövde

Alkoholpolitisk helg

DelTa – Intro till temaåret

DelTa – Intro till temaåret

Ting 2017

Östersund

Ting 2017

Vårfest

Scoutcamp Ranberg

Vårfest

Inspirationsarrangemang

Göransborg scoutgård, Karlarp (Utanför Höör)

Inspirationsarrangemang

Scout Shop

Alltid eko & reko i shopen

Hos oss hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat! Vi jobbar eko och reko och överskottet på allting du handlar går tillbaka till scoutrörelsen. Hitta våra profilprodukter här!