Spårarscout 8-9 år

Roligt bus utomhus. Var beredd på äventyr redan från första dagen.

Spårarscout

Alla som vill får vara med i scouterna, så du kommer säkert att få många nya vänner och tillsammans lär vi oss massor av roliga saker varje gång!

”Det roligaste i scouterna är nog att sova i tält och elda och att man gör det tillsammans med en massa kul kompisar.”

Bläddra i Spårarscoutboken här!

I scouterna kan man göra nästan vad som helst – allt från att leka lekar, bygga kojor och sova i tält på läger till att pyssla, laga mat och elda. Vi lär oss hela tiden nya saker, men vårt sätt är att lära genom att göra.

Vi provar och testar oss fram. Så när vi leker, pysslar, lagar mat eller slår upp ett tält så gör vi det själva i vår patrull men med hjälp av vår ledare. En patrull är en liten grupp scouter där alla får vara med att bestämma.

Vi jobbar tillsammans för att lösa uppgifter och upplever häftiga äventyr tillsammans. Det är smart – för tillsammans kan vi alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker. I scouterna är vi schyssta kompisar som tar hand om varandra, här får alla vara med, du också!

Visst låter det kul? Hitta din närmaste scoutkår här!

Nyårsbal 2017-2018

Scout Camp Ransberg

Nyårsbal 2017-2018

Idékursen 2018

Kungshol kurs- och lägergård

Idékursen 2018

Scoutgalan

Åby

Scoutgalan

Leda avdelning – NSF profil

Kurshelg 1: Billingens stugby, Skövde. Kurshelg 2: Scoutgården, Stora Levene

Leda avdelning – NSF profil

Scouternas utbildardagar

Scouternas utbildardagar

Scout Shop

Alltid eko & reko i shopen

Hos oss hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat! Vi jobbar eko och reko och överskottet på allting du handlar går tillbaka till scoutrörelsen. Hitta våra profilprodukter här!