Upptäckarscout 10-12 år

Upptäck naturen, äventyren och nya vänner.

Upptäckarscout

Upptäck naturen, äventyren och nya vänner. Som upptäckarscout får du tillsammans med dina kompisar uppleva roliga, spännande och utvecklande aktiviteter.

”Scouting är lite som Wildkids, man får testa själv. Scouting är kul och spännande. Jag får lära mig nya saker hela tiden.”

Bläddra i Upptäckarscouternas bok Upptäckten här!

I patrullen, den lilla gruppen av scouter, får ni tillsammans vara med och styra mycket av vad ni ska göra i scouterna. Kanske vill ni bygga en flotte, bjuda in till tacokväll vid elden eller sy en lägerbålsfilt?

Tillsammans med era ledare får ni upptäcka allt ni kan göra, och eftersom vi i scouterna provar på själva och lär oss genom att göra, så kommer ni att lära er massor av nyttiga och roliga saker.

Som upptäckarscout får du åka på lite längre läger där du får träffa scouter från hela Sverige. Att åka på läger är ofta lite pirrigt och spännande, men du kommer hem med upplevelser och minnen av aktiviteter och lägerbål som du aldrig glömmer. I scouterna finns det gott om schyssta kompisar, kanske får du en ny vän för livet!

Visst låter det kul? Hitta din närmaste scoutkår här!

Idékursen 2018

Kungshol kurs- och lägergård

Idékursen 2018

Scoutgalan

Norrköping

Scoutgalan

Leda avdelning – NSF profil

Kurshelg 1: Billingens stugby, Skövde. Kurshelg 2: Scoutgården, Stora Levene

Leda avdelning – NSF profil

Scouternas utbildardagar

Scouternas utbildardagar

Scoutledningsträff och förbundsråd

Scoutledningsträff och förbundsråd

Scout Shop

Alltid eko & reko i shopen

Hos oss hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat! Vi jobbar eko och reko och överskottet på allting du handlar går tillbaka till scoutrörelsen. Hitta våra profilprodukter här!