Anläggningscheckar

Boka en av förbundets anläggningar, Kungshol, Ransberg eller Storvallen för nästa kår- eller distriktsaktivitet och få bidrag från förbundet till kostnaden. Hur mycket bidrag kåren kan få avgörs av föregående års medlemsantal.

Varje kår har rätt till 5000 kronor. Till den summan läggs 100kr/medlem i kåren som rapporterats per 31/12 året innan. I början av varje år räknar kansliet ut hur stort bidrag varje kår har rätt till och publicerar ett dokument på den här sidan.

Du bokar anläggningen och betalar fakturan som vanligt. Det är viktigt att bokningen görs i kårens namn. Kåren begär ersättning från förbundet genom att mejla in fakturan till info@nsf.scout.se.

Här hittar du våra anläggningar:

Scoutcamp Ransberg

Kungshols- kurs och lägergård