Skövde-Skultorp Scoutkår

Välkommen till

Skövde-Skultorp scoutkår!

Vi har möten på onsdagar,

kl. 18.00-19.30 för åldrarna 8 år och uppåt

Alltid oömma kläder och kläder efter väder!

Vi börjar höstens scoutmöten vid Herrekvarnsviken i Simsjön.

Om du som vuxen är intresserad och vill vara med i vår verksamhet se nedan för  kontaktinfo.

Höstens terminsprogram (öppnas i ny flik)

Räddningstjänsten på besök
Släcka brand
Ceremoni - tävlingsdags
Ekehagens forntidsby
Lyktor på sjön
Fortbyggarhajk i Simsjön
2:a våningen på plats
Nu saknas bara taket
Stolta scouter

Våra stugor

Simsjöstugan

Vi är vid stugan i Simsjön, Herrekvarnsviken, från sen vår till tidig höst.

Stugan i Skultorp

Scoutstugan finns på Kvarnvägen 5 i Skultorp. Nedanför återvinningscentralen. Här har vi verksamhet under sen höst och tidig vår.

Bli medlem!

Om du vill bli medlem är du välkommen att prova på vår verksamhet genom att komma till våra scoutmöten eller kontakta scoutkåren för mer information, se kontaktinformation nedan.

Vill du som vuxen vara med i vår verksamhet?

Då kan vi erbjuda dig: delaktighet i scoutverksamhet för barn och unga, scoutledarutbildningar, friluftsliv och nykter verksamhet.

Vi behöver:  nya ledare under våra scoutmöten i veckorna samt extra personella resurser som hjälp vid olika aktiviteter utöver våra ordinarie scoutmöten.

Är du intresserad av att veta mer om vår verksamhet är du är välkommen att höra av dig till Skövde-Skultorps scoutkår, se kontaktinfo nedan!

Om du vill veta mer om vad det innebär att vara ledare inom Nykterhetsrörelsens Scoutförbund kan du läsa mer här! (öppnas i ny flik)

Här finns mer info om de metoder vi använder oss av inom scouterna. (öppnas i ny flik)

Scouterna har en egen folkhögskola med flera utbildningar för dig som är intresserad av dessa. (öppnas i ny flik)

Medlemsavgift

Är du ny scout är medlemsavgiften 100 kr den första terminen då ingår en scout t-shirt i avgiften den första terminen.

Du är välkommen att prova på och vara med ett par scoutmöten innan du betalar in medlemsavgiften.

I fortsättningen kostar det 25o kr/år.

Mer information om storlekar på t-shirtar hittar du här. (Vuxenstorlekar finns här – rak version, insvängd version). Ange namn och önskad storlek på t-shirten när du betalar medlemsavgiften.

Medlemsavgiften betalas in på PG: 329546-6, Skövde-Skultorp, ange scoutens namn.

kortarmad-t-shirt_barnstorlek

Kontakt

Kåren har en sida på Facebook, där du kan följa kårens verksamhet, (krävs ansökan för att kunna ansluta till gruppen som är sluten).

Andrea 0739 639 023
skovdeskultorp.scout.nsf@gmail.com

Kårmössa

Vill du ha en kårmössa för 50kr? Prata med någon av oss ledare så att du får rätt storlek. Pengarna kan betalas in på PG 329546-6, Skövde-Skultorp, ange ”mössa” och scoutens namn.

Kårmössa

Skövde-Skultorp Scoutkår