Kårsidor

Kårsidor för alla

Alla scoutkårer i Nykterhetsrörelsens Scoutförbund har en egen kårsida på vår webbplats och alla kårer har möjlighet att administrera sin egen sida! Vill ni ha tillgång till er kårsida? Hör av er till caroline.spangberg@nsf.scout.se för att få inloggningsuppgifter.

Logga in på sida med adressen www.nsf.scout.se/wp-admin

Har ni ingen fungerande kortadress till er sida, till exempel www.nsf.scout.se/scoutar? Hör av er så fixar vi det!

Videoinstruktioner

Kolla gärna igenom våra videoinstruktioner för hur du administrerar kårsidan. Målet är att skapa ytterligare filmer efter behov, ett par till (nyheter och kalender bland annat) är planerade men ännu inte inspelade. Är det något du funderar över eller tycker vi ska spela in en instruktion för? Hör av dig till caroline.spangberg@nsf.scout.se

Del 1 Introduktion

Del 2 Text