Bekräfta ditt sobernet-konto!

Igår (19 april) skickades ett mail ut till alla sobernet-användare från IOGT-NTO:s IT-avdelning. Vi vill med anledning av det klargöra och förtydliga informationen lite.

Dessvärre förekom det en del felaktigheter i rubrikraden som ledde till att flera mottagare uppfattade mejlet som SPAM. Mailet är äkta och du som sobernet-användare som vill behålla din mailadress måste bekräfta och fylla i det formulär som hänvisas till i mailet. Vi behöver ert svar senast den 10 maj. Ett nytt mejl kommer därför skickas ut under dagen till dem som ännu inte har svarat.

Detta grundar sig i hela IOGT-NTO-rörelsens arbete med den nya dataskyddslagen GDPR som träder i kraft den 25e maj. I och med det arbetet togs ett beslut av rörelsens alla GS:ar i höstas att för att ha tillgång till ett sobernet-konto ska du också vara medlem i någon av våra organisationer. Nu gick det från beslut till handling.

Det är viktigt att alla som har ett mejlkonto registrerat hos Sobernet svarar på enkäten och bekräftar om man vill behålla sitt konto eller ej.

Har du frågor kan du kontakta: support@sobernet.nu

Hitta din kår

Nykterhetsrörelsens Scoutförbunds lokalföreningar, scoutkårerna, finns på många orter i Sverige. För att hitta din närmast kår, klicka på kartan eller fyll i namnet på din ort eller postnummer nedan:

  @nykterscout

  Webshop

  Välkommen till vår webshop!

  Här hittar du profilprodukter, rekryteringsbroschyrer och programmaterial. Välkommen!

  Scoutlagen

  1. En scout söker sin tro och respekterar andras.
  2. En scout är ärlig och pålitlig.
  3. En scout är vänlig och hjälpsam.
  4. En scout visar hänsyn och är en god kamrat.
  5. En scout möter svårigheter med gott humör.
  6. En scout lär känna och vårdar naturen.
  7. En scout känner ansvar för sig själv och andra.
  LÄS MER OM VÅR VÄRDEGRUND