Linköping Scoutkår

Välkommen till NSF Scoutkår Linköping!

Vi har en egen hemsida som vi uppdaterer mer frekvent. Du hittar oss på:

nsfscoutkarlkpg.se

NSF Scoutkår Linköping är en scoutkår som tillhör Nykterhetsrörelsens Scoutförbund. Vi tillhör en ungdomsorganisation som erbjuder barn och ungdomar drogfria aktiviteter.

Här i Linköping ska vi i höst starta upp Familjescouting i Muggebo utanför Berg, Vretakloster. Första träffen är söndag den 29/9 kl.10-12. Där efter kommer vi att träffas lördagar den 29/10, 19/11 kl.10-12. Kostnaden är 50:-/ familj och tillfälle.

Är du intresserad? Hör av dig till Annethe Billenius med ett mail senast den 22/9 så får du mera information. Billenius_sattuna@hotmail.com

Vår verksamhet är för hela familjen. Är du förälder eller ungdom har du möjligheter att fortsätta som ledare i vår verksamhet. Då kan vi erbjuda stöd och utbildning för den som är intresserad.

Vårt mål är att du som medlem ska ha möjligheten att utvecklas till en självständig och ansvarstagande individ, som väljer att avstå från alkohol och andra droger och vara en schysst kompis och medmänniska.

Linköping Scoutkår

Inga nyheter hittades.