Uppdatering om utbildningssatsningen

Förbundsstyrelsen har med rådande restriktioner tagit beslutet att inte genomföra utbildningssatsningens första kurshelg som planerat. Istället bjuder vi den 18 oktober in till ett digitalt samtal om utbildningssatsningen.

Du som är potentiell deltagare för att gå utbildningar och du som vill vara med och hålla kurspass eller på andra sätt stötta utbildningssatsningen är välkommen att vara med.

Tanken med den digitala träffen är att ge förbundsstyrelsen en vägledning kring huruvida vi ska vänta på att restriktionerna minskar så vi kan ha utbildningssatsningen med fysiska träffar, eller om vi ska tänka om och försöka att genomföra dem så fort som möjligt men digitalt istället. Vi önskar också input kring vilka kurser ser ni som mest behövda och vilka ska vi lägga mest energi på att genomföra.

Välkommen att delta!

Vi ses på Lifesize den 18/10 kl 18.30-19.30. Du kan koppla upp dig till videosamtalet via dator eller telefon, inget program behöver laddas ner. Länk till videomötet hittar du i kalendern.

/Förbundsstyrelsen

Hitta din kår

Nykterhetsrörelsens Scoutförbunds lokalföreningar, scoutkårerna, finns på många orter i Sverige. För att hitta din närmast kår, klicka på kartan eller fyll i namnet på din ort eller postnummer nedan:

  @nykterscout

  Webshop

  Välkommen till vår webshop!

  Här hittar du profilprodukter, rekryteringsbroschyrer och programmaterial. Välkommen!

  Scoutlagen

  1. En scout söker sin tro och respekterar andras.
  2. En scout är ärlig och pålitlig.
  3. En scout är vänlig och hjälpsam.
  4. En scout visar hänsyn och är en god kamrat.
  5. En scout möter svårigheter med gott humör.
  6. En scout lär känna och vårdar naturen.
  7. En scout känner ansvar för sig själv och andra.
  LÄS MER OM VÅR VÄRDEGRUND
  Vill du bli medlem?
  Ja!