Musikleken 2020

Feb
4
19.00 - 21.00
Arrangör: NBV

Välkomna till Musikleken 2020!

NBV:s roliga, intressanta och populära tävling för alla studiecirklar och föreningar inom medlems- och samarbetsorganisationerna!

NBV:s roliga, intressanta och populära tävling för alla studiecirklar och föreningar inom medlems- och samarbetsorganisationerna sker tisdagen den 4 februari kl 19.00. En tävling för alla åldrar och en tävlingsform som har förändrats och utvecklats under åren. Den innehåller både nyare och äldre inslag från musikens värld.

Tävla tillsammans                                                               

Enskilda föreningar och grupper kan tävla men det är också möjligt och positivt att tävla tillsammans vilket också ökar chanserna till fler poäng. Tävlings-ledare och kontaktpersoner är Johnny och Lilleby Boström som nås via tel. 070 – 3408652 eller e-post bostrom62@yahoo.se. Använd e-posten i första hand. Vi vill också påminna om att en dator med internetuppkoppling och bra ljudkvalitet/högtalare behövs i samband med tävlingens genomförande.

Era vinstchanser ökar också om ni genomför studiecirkeln vars material ni finner i denna folder.

Extrapoäng

Ni får 2 grundpoäng om ni genomför studiecirkeln. Om ni har 5 – 9 deltagare i cirkeln får ni även en extrapoäng och har ni 10 deltagare eller fler får ni ytterligare en extrapoäng, totalt alltså max fyra poäng. Detta kan vara positivt för ert resultat i tävlingen! Om ni genomför annan folkbildning vid ett tillfälle istället för studiecirkel får ni 1 poäng. Kontakta NBV-avdelningen innan ni startar så ni får en närvarolista.

Tävlingspriser

Vinnaren i Musikleken får ett kulturprogram eller biljetter till utvald konsert för ett värde av 5000 kr, tvåan för ett värde av 3000 kr och trean för ett värde av 2000 kr. Dessutom lottas ett kulturprogram eller konsertbiljetter för ett värde av 2000 kr ut bland samtliga deltagande lag. Om en kamratcirkel (som inte är en förening) vinner pris erhålls biljetter till utvald konsert.

Anmälan

Anmälan sker här senast den 24 januari 2020. Vi är dock tacksamma för er anmälan så tidigt som möjligt. Avgiften är 300 kr. När ni anmält er får ni betalningsinstruktioner som vi ber er följa för att kunna finna er betalning enkelt.

Ungefär en vecka innan tävlingsstart kommer tävlingsinstruktionen till er via e-post. Måndagen innan tävlingsdagen får ni övriga tävlingshandlingar via e-post för att hinna skriva ut om ni så önskar. Ljudfilen med musikledtrådarna finns tillgänglig på från kl 16 tävlingsdagen på hemsidan. Observera att tävlingen startar kl 19.00 och att ljudfilen får spelas upp först då. Dock kan ni provlyssna på de första sekunderna för att vara säkra på att det fungerar.

Vid frågor kring tävlingsmaterial, utskick och annat kring Musikleken 2020 kontakta tävlingsledningen i så god tid som möjligt. Vi hjälper er gärna!

Svarsformulär under tävlingen

Har ni problem att fylla i detta kontakta genast tävlingsledningen. Svaren ska vara inlämnade senast kl 00.00 på tävlingskvällen. Undantagsvis kan insändning ske via brev. Facit publiceras på hemsidan senast på måndagen efter tävlingsveckan och resultatlista publiceras i slutet av veckan efter tävlingsveckan. Diplom med följebrev sänds ut till deltagande lag i början av mars.

ÖKA ERA VINSTCHANSER – GÅ EN STUDIECIRKEL

En dator med internetuppkoppling behövs för att tävla.

Coronavirus (Covid-19)

Information till kårer, distrikt, medlemmar och föräldrar
Läs senaste nytt här

Hitta din kår

Nykterhetsrörelsens Scoutförbunds lokalföreningar, scoutkårerna, finns på många orter i Sverige. För att hitta din närmast kår, klicka på kartan eller fyll i namnet på din ort eller postnummer nedan:

  @nykterscout

  Webshop

  Välkommen till vår webshop!

  Här hittar du profilprodukter, rekryteringsbroschyrer och programmaterial. Välkommen!

  Scoutlagen

  1. En scout söker sin tro och respekterar andras.
  2. En scout är ärlig och pålitlig.
  3. En scout är vänlig och hjälpsam.
  4. En scout visar hänsyn och är en god kamrat.
  5. En scout möter svårigheter med gott humör.
  6. En scout lär känna och vårdar naturen.
  7. En scout känner ansvar för sig själv och andra.
  LÄS MER OM VÅR VÄRDEGRUND